Eigen stickers maken

Wat is er nu leuker dan eigen stickers maken? Het kan bij StickerCompany! Uw vraag is namelijk onze uitdaging. Of het nu gaat om een ontwerp voor een eigen logo dat u wilt bedrukken op een standaard stickervel, een sticker die als behang dient en uw hele muur bedekt of bijvoorbeeld een volledig zelf ontworpen auto- of raamsticker. U kunt het zo gek niet bedenken, wij maken het graag op maat. En natuurlijk helpen wij u er graag bij. Als het ontwerp al volledig af is kunt u bij ons terecht, maar ook wanneer u nog wel wat hulp kunt gebruiken bij het designproces. Onze specialisten zitten namelijk al meer dan 25 jaar in het vak en kunnen u als geen ander van dienst zijn hierbij!

Je eigen sticker laten drukken door StickerCompany

Waarom eigen stickers laten bedrukken door StickerCompany? Uw perfecte sticker is ons doel. Daarom vindt productie ook geheel in eigen huis plaats. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat we alleen met de beste apparatuur en de nieuwste technieken werken. Ook kunnen we op deze manier stickers bedrukken in elke gewenste vorm. Bovendien kunnen we zo toezicht houden op het hele proces en is het mogelijk om bij te sturen waar nodig. Alleen stickers van de hoogste kwaliteit gaan bij ons de deur uit. Het productieproces in het kort:

  • U wilt uw eigen stickers maken. Geen probleem. We helpen u graag bij het zoeken naar een geschikt ontwerp.
  • Het ontwerp is duidelijk. Volledig digitaal en met de nieuwste apparatuur drukken wij uw sticker in eigen huis.
  • De kwaliteit van uw producten wordt gecontroleerd en als alles in orde is worden uw stickers klaargemaakt voor verzending.
  • Via het DPD- track & trace systeem kunnen we uw bestelling perfect in de gaten houden. Zo weten we zeker dat alles in goede staat bij u wordt afgeleverd!

Wat voor soort sticker kunt u ontwerpen?

Er is ontzettend veel mogelijk. Het is daarom makkelijk als u eerst bedenkt waar u uw sticker op wilt gaan plakken. Qua soorten ondergrond zijn er stickers te maken die geschikt zijn voor het plakken op bijvoorbeeld hout, beton, glas, karton, plastic, metaal, kunststof, tegels, textiel of muur. De meest geproduceerde sticker is de vinyl sticker, maar er bestaan ook bijzondere mogelijkheden: zoals een doming sticker (ook wel 3D sticker genoemd) of een krassticker! Bekijk hier ons assortiment aan verschillende stickers voor de mogelijkheden. Mocht u naar iets speciaals op zoek zijn en u kunt er zo snel geen informatie over vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op! Samen kunnen we dan een passende oplossing zoeken!

Klantenservice

Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier kunt u gemakkelijk en snel contact opnemen met onze klantenservice. U kunt natuurlijk ook zelf bellen naar het telefoonnummer 040 – 711 73 76 of e-mailen naar info@stickercompany.nl. Heeft u al een ontwerp klaarliggen? U kunt hier een sample aanvragen of vrijblijvend een offerte aanvragen. We helpen u graag!