Stel je bent marketingmedewerker bij een hogeschool. En één van jouw taken is het promoten van de jaarlijkse open dag. Je doel is dan natuurlijk om een onvergetelijke dag te bezorgen aan je bezoekers. Letterlijk onvergetelijk: want je wil dat zij volgend jaar terugkomen, en dan wel als eerstejaars leerling. Er zijn tal van offline promotiemiddelen waar je mee aan de slag kunt. Maar waar kies je voor? Wij weten het wel. Maak kennis met het stickervel als promotiemiddel!

Zo word jij onvergetelijk

Stickers zijn een perfect offline promotiemiddel. Hierbij kun je denken aan losse stickers, met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Maar heb je ook al eens gedacht aan het weggeven van een compleet stickervel? Dus werk je bij een hogeschool, stop tussen de gratis folders dan een leuk verzamelvel met verschillende stickers: het logo van de school, woorden die met opleidingen te maken hebben of in een schoolagenda geplakt kunnen worden. Eén ding is namelijk zeker: dit promotiemiddel roept interactie op, wat het geheugen triggert. En van jong tot oud, mensen houden nou eenmaal van stickers plakken. Kortom, een stickervel is wat ons betreft dé manier om nooit meer vergeten te worden.

Voor wie?

Een hogeschool is slechts één voorbeeld van de vele bedrijven die stickers in kunnen zetten om onvergetelijk te worden. Zo kun je als bedrijf een verzamelvel met het logo en andere toepasselijke vormen gratis aan relatiegeschenken of het magazine toevoegen. En je hebt vast weleens een agenda gekocht, waar gratis stickervellen bij zaten met allerlei vormpjes en symbolen om dagen mee te markeren. Heb je een eigen bedrijf en wil je wat extra’s doen voor je werknemers? Geef dan tijdens de vakantieperiode een autoruit-stickervel mee, waar kinderen lekker de ramen mee kunnen beplakken. En last but not least: ook producten promoot je met een stickervel. Verkoop je bijvoorbeeld speelgoedauto’s? Lever dan coole stickers mee en laat kinderen de auto zelf beplakken met o.a. jouw logo!

De mogelijkheden

Klein, groot, rond, vierkant, logo of tekst: bij Stickercompany zijn stickers op vel in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je bepaalt dus zelf hoe jouw promotiemiddel eruit komt te zien. Daarnaast maken wij voor verschillende toepassingen gebruik van verschillende soorten lijm – van herbruikbare, statische stickers tot stickers die zelfs onder extreme omstandigheden niet los te krijgen zijn. Kortom, wij garanderen je de beste kwaliteit. Ook een stickervel voor jouw bedrijf of marketingcampagne laten bedrukken? Bekijk dan hier de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!