Vinyl stickers

Vinyl stickers kun je overal plakken. Een vinyl sticker is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van vinylmateriaal. Deze vanzelfklevende oplossingen zijn los gestanst, gesneden of op vel in verschillende vormen te bestellen. Elke vinyl sticker wordt bij StickerCompany bedrukt met duurzame inkt. Daardoor zijn ze water-, wind- en weerbestendig. Door de hoge kwaliteit blijven kleuren er jarenlang evengoed uitzien als net na het plakken. Bovendien zijn ze krasbestendig en met permanente superhechtende of non-permanente afneembare belijming verkrijgbaar.

Voordelen vinyl stickers

• Perfect voor binnen en buitengebruik
• Water, wind en weerbestendig
• UV bestendig
• Duurzame inkt
• Ontwerp, kleuren en aantal naar keuze

Hieronder vind u een overzicht van alle type vinyl stickers

Duurzame stickers

QR code stickers

Garantie stickers

Vloerstickers buiten

Vloerstickers binnen

Barcode sticker of nummering

Vinyl Stickers

Keuringsstickers

Duurzame stickers

QR code stickers

Garantie stickers

Vloerstickers buiten

Vloerstickers binnen

Barcode sticker of nummering

Vinyl Stickers

Keuringsstickers

Hulp nodig bij je aanvraag?

Gebruik de stickerwijzer!

Je plakkende oplossing gevonden?

Vraag dan een snelle offerte aan!

Een beller is sneller!

Neem gerust contact op.

Decennialang vakmanschap in signmaking.

Vertrouw op onze bewezen expertise.

Van idee tot sticker realiteit.

Wat u ook bedenkt, wij brengen het tot leven, intern en snel.

Plakken waar je maar wilt.

Van Amsterdam tot Antwerpen.

Let's stick Together

Samen streven we naar het perfecte product.

Maatwerk? Daar tekenen we voor!

Speciaal voor jou, omdat standaard niet ons ding is.

Stickers voor buiten

Een vinyl sticker is perfect voor buitengebruik. Door het gebruik van duurzame inkt zijn ze namelijk waterbestendig. Ze worden daarom ook wel eens buitenstickers genoemd. Dit type sticker kan namelijk tegen een stootje. Maar binnen zijn ze uiteraard ook uitstekend te gebruiken.

Verschillende soorten vinyl stickers

Vinyl stickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar bijna iedere vinyl sticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.

Wat kosten vinyl stickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u.

Wat is de levertijd van vinyl stickers?

De vinyl stickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 7 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw vinyl stickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creërenproduceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur