Interieurfolie

Mode is een tijdsbeeld, zo is het ook met ons interieur. Waarom zou je de bestaande zakelijke keukens, meubels, kasten, balie’s  of onderdelen niet blijven gebruiken en ze voorzien van een nieuw jasje. Het voorzien van dit nieuwe jasje noemen we wrappen, we doen dit met hoogwaardige duurzame interieurfolies. Aangebracht door onze eigen gecertificeerde vakmensen.

Voordelen

  • Zeer breed assortiment
  • Duurzame oplossing
  • Snel resultaat
  • Groots effect
  • Kleurstalen beschikbaar

Hulp nodig bij je aanvraag?

Gebruik de stickerwijzer!

Je plakkende oplossing gevonden?

Vraag dan een snelle offerte aan!

Een beller is sneller!

Neem gerust contact op.

Decennialang vakmanschap in signmaking.

Vertrouw op onze bewezen expertise.

Van idee tot sticker realiteit.

Wat u ook bedenkt, wij brengen het tot leven, intern en snel.

Plakken waar je maar wilt.

Van Amsterdam tot Antwerpen.

Let's stick Together

Samen streven we naar het perfecte product.

Maatwerk? Daar tekenen we voor!

Speciaal voor jou, omdat standaard niet ons ding is.

Extra informatie interfolie

Interieurfolie is speciaal ontwikkeld voor het verduurzamen of decoreren van objecten. Ga je verhuizen of verbouwen en is je meubilair echt nog in goede staat maar past de kleur niet meer bij de nieuwe interieur of stijl, waarom weggooien als je het een compleet nieuwe look kunt geven.

In het kader van sustainability is het hergebruiken van objecten met nieuwe folielaag een behoorlijke kostenbesparende oplossing. Door een gespecialiseerd plakproces weten we van elke bestaand interieur of object een complete makeover te maken. Het kan op elke lokatie aangebracht worden en je hoeft er niet eens je zaak of ruimte voor te sluiten want het kan gewoon tijdens kantooruren geplakt worden. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en bekijk samen naar de nieuwe beleving van je interieur aankleding.

Bijna elk onderdeel van een ruimte is te beplakken, denk aan: deuren, liften, muren, panelen, zuilen. Maar ook lockerkasten, wandmeubels, keukens, tafels en kasten.

De folie is tevens brandwerend en vochtbestendig wat vaak een postieve bijkomstigheid is.

Wat kosten interieurfolie stickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u.

Wat is de levertijd van interieurfolie?

De interieurfolie stickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 7 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw interieurfolie stickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creërenproduceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur