Als marketeer ben je wellicht bekend met het beroemde 4P-model van McCarthy. Een model dat helpt om je marketing zo goed mogelijk in te zetten aan de hand van ‘Product’, ‘Prijs’, ‘Plaats’ en ‘Promotie’. Voor de inzet van raamstickers zou je in principe ook zo’n model kunnen hanteren. Onze 4 P’s staan dan voor ‘Promotie’, ‘Privacy’, ‘Praktisch’ en ‘Plezier’. Wat dit model dan aangeeft? De veelzijdige mogelijkheden van zo’n raamsticker natuurlijk!

PROMOTIE

Raamstickers bepalen vaak de eerste indruk van je product, pand of ruimte. Het maakt deze stickers tot een uitstekend promotiemiddel voor je dienst, product, evenement, bedrijf.. je kunt het zo gek niet verzinnen. Reclame waar je niet omheen kan? Ga voor een blikvanger van formaat. Liever een subtiele promotie? Zeg het maar. Ze kunnen in allerlei formaten (en kleuren) worden aangeleverd. Daarbij maakt het niet uit of het om een tijdelijke of permanente boodschap gaat. Kies naar aanleiding van je wensen voor een raamsticker met permanente lijmlaag of juist een afneembaar exemplaar. Terugkerende promoties, tijdelijke acties of wisselende thema’s? Overweeg eventueel een statische raamsticker. Dankzij statische lading plakken ze op iedere gladde achtergrond. Bovendien laten ze géén lijmresten achter en kunnen ze meerdere keren gebruikt worden.

PRIVACY

Behoefte aan wat meer privacy? Raamstickers kunnen ervoor zorgen. Gaatjesfolie met zogenaamde ‘one way vision’ zorgt ervoor dat men vanuit buiten niet naar binnen kan kijken, maar andersom wel. Privacy zonder dat je zicht ontnomen wordt, ideaal voor onder andere winkels, kantoren en werkplaatsen – dat maakt het gegarandeerd een stuk rustiger op de werkvloer. Vergeet bovendien de toepassingen niet voor in een thuissituatie. Niemand die zomaar meer door het badkamerraampje naar binnen kan gluren! De 4 P’s van raamstickers 1

PRAKTISCH

Een raamsticker kan ook een heel praktisch doel dienen. We hebben het in dit geval over veiligheid. Raamstickers kunnen ervoor zorgen dat duidelijk zichtbaar is waar een raam zit. Het gebeurt helaas nog regelmatig dat glazen deuren, ramen en wanden niet goed zichtbaar zijn. Het geval: akelige en pijnlijke ongelukken. Voorkom dat mensen tegen het glas aanlopen en versier je deur of ruit met een creatieve raamsticker!

PLEZIER

Ten slotte, vergeet het plezier van een mooie, decoratieve raamsticker niet. Zowel thuis of op het werk kun je je uitleven. Vier de geboorte van je kindje, maak een creatief ontwerp voor tijdens de decemberdagen. Maak je zoon of dochter blij met een permanente raamsticker van zijn of haar favoriete disneyfiguur op het slaapkamerraam. Plak de grachtenpandjes van Amsterdam op de ruit van de woonkamer. Geef bezoekers een letterlijk welkom op de voordeur. Er is zo veel mogelijk, zelfs jouw eigen ontwerp.

NOG EVEN DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

  • Permanent, tijdelijk of herbruikbaar.
  • In allerlei formaten en vormen.
  • In diverse kleuren.
  • Zowel voor binnen- als buitenzijde van het glas verkrijgbaar.
  • Makkelijk aan te brengen, makkelijk te verwijderen.

ALTIJD OP MAAT GEMAAKT

Raamstickers van Stickercompany zijn altijd maatwerk. Op basis van jouw wensen geven wij advies én verzorgen wij de stickers die bij jouw bedrijf of bij je thuis passen. We denken graag mee met jouw ontwerp! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een voorproefje.