autostickers Stel je hebt een eigen bedrijf en vertegenwoordigers in dienst die veel onderweg zijn. Of je staat als zzp’er zelf dagelijks flink wat uurtjes in de file. Er is geen tijd om reclame voor je bedrijf te maken. De financiële middelen staan een reclamecampagne niet toe. Of je bent simpelweg op zoek naar een slimme manier van zichtbaarheid creëren. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor. Veel onderweg? Maak van je bedrijfsauto dan een rijdend visitekaartje. Hoe? Graag vertellen we je meer over alles op het gebied van autostickers!

Iéts doen is altijd beter dan niets doen

Autostickers inzetten als reclamemiddel is enorm populair. Je kijkt er tegenwoordig zelfs van op als jouw zakelijke afspraak in een onherkenbare auto aankomt. Rijdt je zakenpartner in een auto met bedrijfslogo, dan geeft dit een veel betrouwbaardere uitstraling. Maar niet alleen dat: door je bedrijfsauto als rijdend reclamebord in te zetten bereik je een groot publiek. Op de weg, in de file, op de parkeerplaats of gewoon voor je huis. Je laat zien wie je bent en dat je er bent. Je laat je publiek kennismaken met jouw bedrijf. Wat het oplevert? Dat is niet altijd op de euro nauwkeuring uit te drukken. Eén ding is echter zeker: autobestickering straalt professionaliteit uit. Betrouwbaarheid. Herkenbaarheid en zichtbaarheid. Kortom, iéts doen is altijd beter dan niets doen!

Autostickers kiezen: bescheiden herinnering of blikvanger?

Wát je dan kiest is aan jou. Uiteraard bepaal je zelf in hoeverre je op wilt vallen. Daarbij dien je jezelf af te vragen wat bij je bedrijfsvisie past én het doel dat de autostickers moeten dienen. Ter verduidelijking geven we een aantal voorbeelden van de mogelijkheden en toepassingen.

De bescheiden herinnering

Wees gerust: autostickers hoeven heus niet altijd een rondrijdend reclamebord van je bedrijfsauto te maken. Heb je een accountantskantoor en wil je professionaliteit uitstralen maar niet té erg opvallen? Ga dan voor logobestickering op slimme plaatsen zoals naast het kenteken en aan de zij- en/of de voorkant van de auto. Op deze manier laat je zien dat je er bent en laat je nieuwe klanten bescheiden kennismaken met je bedrijf!

Tijdelijke boodschap

Maar ook voor tijdelijke boodschappen, denk bijvoorbeeld aan huizenverkoop of personeelswerving, zijn autostickers uiterst geschikt. Met een speciale gaatjesfolie wordt de achterruit van je auto beplakt met de boodschap naar wens. Het materiaal heeft de eigenschap dat jij wél naar buiten kunt kijken maar voorbijgangers een sticker met jouw boodschap zullen spotten. Deze foliestickers zijn eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter. Wel zo handig.

Terugkerende acties

Stel jouw bedrijf hanteert regelmatig terugkerende acties. Laten we seizoenskorting als voorbeeld nemen. Dan wil je deze actie alleen op het betreffende moment van het jaar promoten en niet het hele jaar door. Dan is het verstandig om te kiezen voor een autosticker die herbruikbaar is qua design, maar evengoed letterlijk vaker te gebruiken is. Daar hebben wij iets op bedacht: de ultra-removable autosticker van Stickercompany! Deze sticker heeft de eigenschappen van een magneetsticker, maar heeft als bijkomend prijstechnisch voordeel dat de sticker vaker gebruikt kant worden. Ook handig: voor deze toepassing wordt géén lijm gebruikt, waardoor beschadiging aan de lak of achtergebleven lijmresten onmogelijk zijn. Autostickers: je bedrijfsauto als rijdend visitekaartje 2

De ultieme blikvanger

Ga je voor de ultieme blikvanger? Wil je van jouw bedrijfsauto een compleet reclamebord maken of een verbluffende indruk achterlaten op de weg? Laat dan je complete auto inpakken in het design naar keuze. Oftewel: kies voor carwrapping en blink uit in originaliteit. Net je bedrijfslogo in een nieuw jasje gestoken en wil je van jouw auto dé mascotte van je bedrijf maken? Laat je auto dan inpakken in de kleuren die voor jouw bedrijf staan. Ben je simpelweg uitgekeken op de huidige kleur van je bedrijfswagen maar niet in de mogelijkheid te investeren in een nieuwe (lease)auto? Natuurlijk kun je ook voor deze toepassing kiezen wanneer je gewoon toe bent aan een nieuw kleurtje!

Altijd maatwerk

Autobestickering is bij Stickercompany altijd maatwerk. Op basis van jouw wensen geven wij advies én verzorgen wij de stickers die bij jouw bedrijf passen. Rijd je op een scooter of ander voertuig? Met onze voertuig stickers bestickeren wij vrijwel elk denkbaar vervoermiddel! Overweeg je te kiezen voor autostickers? Dan is een prijsindicatie altijd handig. Vraag onze bestelautosticker prijscatalogus aan of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!