Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
  • Offerte? Reactie binnen 2 uur
  • Bestickering op elke locatie
  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Uw idee, onze uitdaging
  • Al 40 jaar dé specialist

Corona stickers


Vloerstickers Tapijt
Vloerstickers op tapijt moeten minimaal aan 2 voorwaarden voldoen, ze moeten blijven plakken maar moeten ook makkelijk verwijderbaar zijn.... 
Klik voor meer informatie
Vloerstickers outdoor
Vloerstickers outdoor, voor buiten is bij Stickercompany momenteel een van de meest geleverde productsoort. We hebben in ons assortiment zeer sterk... 
Klik voor meer informatie
Vloerstickers Pijlen
Vloerstickers moeten op elke ondergrond geplakt kunnen worden en niet meteen loslaten, belangrijk in deze tijd is dat de vloersticker helpt met het... 
Klik voor meer informatie
Vloerstickers maatwerk
Vloerstickers in je eigen huisstijl kleur en vorm is geen enkel probleem, ons grootse assortiment in zelfklevende vloerstickers zorgt dat elke klant... 
Klik voor meer informatie

Corona stickers is een breed begrip, maar er is 1 ding belangrijk: het moet plakken. Plakken, dat is het specialisme van Stickercompany, lijm zit in ons bloed, bijna in ons DNA. Juist voor deze periode kunnen we veel klanten helpen met de vraag naar coronastickers, ons expertise komt perfect van pas, onze productie draait volop en voor elke vraag hebben we een passend antwoord. Maatwerk is niet duur, het gewoon meteen perfect.Wat kosten corona stickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u.

Wat is de levertijd van corona stickers?

De corona stickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 7 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw corona stickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creëren, produceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur
Veel gestelde vragen
Blog
Contact