Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
  • Offerte? Reactie binnen 2 uur
  • Bestickering op elke locatie
  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Uw idee, onze uitdaging
  • Al 40 jaar dé specialist

Produceren

Produceren  

Alle stickers vervaardigen we in eigen huis. Klein of groot, standaard of maatwerk: voor elk idee realiseren we een krachtige oplossing. De combinatie van innovatieve, digitale technieken én hoogwaardige apparatuur zorgt voor een eindresultaat met kleefkracht. En uiteraard kunt u rekenen op vakmanschap: jarenlange ervaring en specialistische kennis in het produceren van stickers.

 

Assortiment met zelfklevend materiaal

Van muurstickers tot autostickers en van stickervellen tot textielstickers. Elke ondergrond vraagt om een sticker met specifieke eigenschappen. Stickercompany beschikt over een groot assortiment met zelfklevend materiaal. Voor de selectie en inkoop van deze materialen (o.a. folie en vinyl) werken we nauw samen met een aantal toonaangevende producenten en leveranciers.

 

Let’s stick together

Stickercompany is meer dan vanzelfklevend in het produceren van stickers. Ons motto daarbij luidt: ‘Let’s stick together’. We produceren eigen ontwerpen voor opdrachtgevers. Daarnaast geven we graag plakkracht aan de creatieve ideeën van reclamebureaus, signingbedrijven en grafisch vormgevers. Samen laten we verbeeldingskracht beklijven.

Veel gestelde vragen
Blog
Contact