Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
  • Offerte? Reactie binnen 2 uur
  • Bestickering op elke locatie
  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Uw idee, onze uitdaging
  • Al 40 jaar dé specialist

Realiseren

Realiseren

De plakkracht van Stickercompany schuilt in de hink-stap-sprong ‘creëren – produceren – realiseren’.   Met een creatief proces én een hoogwaardig productieproces geven we vorm aan uw ideeën. Als finishing touch blijven onze signingspecialisten ook op locatie graag plakken. Zo realiseren we tot in de puntjes wat we bedenken én produceren.

 

Stickers plakken

Onze medewerkers hebben de techniek van stickers plakken in de vingers. Grote of bijzondere oppervlaktes zijn geen probleem. We hebben ruime ervaring in het monteren, plakken, belijmen en verlijmen. Ook voor het wrappen van bedrijfsauto’s draaien we onze handen niet om. Het eindresultaat moet er net zo strak en rimpelloos uitzien als op papier of het beeldscherm.

 

Let’s stick together

Stickercompany is meer dan vanzelfklevend in het realiseren van stickers. Ons motto daarbij luidt: ‘Let’s stick together’. Van idee tot sticker gaan we samen voor een resultaat dat de verwachtingen overtreft. We houden van aanpakken en beplakken. Zo ontstaat een (plak)band met leveranciers en opdrachtgevers.

Veel gestelde vragen
Blog
Contact