Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
 • Offerte? Reactie binnen 2 uur
 • Bestickering op elke locatie
 • Gespecialiseerd in maatwerk
 • Uw idee, onze uitdaging
 • Al 40 jaar dé specialist

Gratis 1.5m Afstand Sticker Aanvraag

EINDHOVEN 1.5m Afstand Sticker Stickercompany

Iedereen heeft er wederom mee te maken, opnieuw dient men steeds rekening te houden met de bekende anderhalve meter afstand. Voor alle winkels die nog open zijn is het roeien met de riemen die ze nog hebben. Om deze winkeliers een handigheidje te geven in de coronatijd bedacht StickerCompany Eindhoven een opvallende QR sticker.

Deze sticker geeft duidelijk aan met de QR code wat de laatste richtlijnen zijn voor de huidige corona maatregelen. De sticker is makkelijk aan te brengen op ramen, muren, vloeren voor zowel binnen als buiten.

StickerCompany stelt de sticker tot 17 december gratis ter beschikking inclusief verzendkosten voor de ondernemers in Nederland. Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis 1.5m afstand sticker.

Mocht u er meerdere willen bestellen laat het ons weten, we kunnen ze binnen 24 uur leveren, vraag dan naar de staffelprijs vanaf 10 stuks.

Wel zo veilig voor iedereen want als iedereen zich aan de voorschriften houdt van anderhalve meter afstand, komen we er samen weer bovenop. Blijf gezond
Het is voor ieders veiligheid om zowel het personeel als de klanten te beschermen tegen eventuele verdere maatregelen.

Lets Stick Together at 1,5 M.

  Veel gestelde vragen
  Blog
  Contact