KeuringsstickersBen je werkzaam in de bouw? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk betrouwbaar gereedschap is. Sterker nog, waarschijnlijk krijg je vaak te maken met zaken zoals NEN- en VCA-normen. Voer je werkzaamheden uit met een verhoogd risico of in een omgeving met een verhoogd risico, dan straal je als bedrijf vertrouwen uit wanneer je aan deze normen voldoet. Dat wil je dus vooral laten zien! Met keuringsstickers laat je zien dat je veilig materiaal gebruikt: ‘ons gereedschap is officieel gekeurd!’ De keuringsstickers van Stickercompany zijn hierdoor inmiddels onmisbaar in bijvoorbeeld magazijnen, op bouwplaatsen, in de scheepvaart en voor machinefabrieken.

De veelzijdige keuringssticker

Naast dat keuringsstickers vertrouwen uitstralen, kan een dergelijke sticker ook een zeer praktisch nut hebben. Zo kan deze sticker bijvoorbeeld aangeven wanneer het materiaal weer toe is aan een keuring. Dat is handig voor de planning van de inspectie van je gereedschappen. Bovendien beperk je zo het risico dat je een dergelijke inspectie vergeet. Voorkom problemen met je gereedschap en ben er op tijd bij! Het zal ook klanten niet ontgaan: dit bedrijf hecht waarde aan de kwaliteit van haar materiaal. En dat zorgt weer voor vertrouwen! Dit effect nog verder versterken? Dan kun je bijvoorbeeld eens overwegen om ook het logo van het bedrijf op de keuringssticker te laten drukken. keuringsstickers 2

Krijg die maar eens los!

Wat zijn naast uiterlijk de belangrijkste eigenschappen van een sticker? Juist, deze moet plakken! Goed blijven plakken, welteverstaan. Niets is zo vervelend als een sticker die keer op keer loslaat. De meeste keuringsstickers zijn daarom gemaakt van speciaal vinyl. De voordelen van dit materiaal? Je kunt er gemakkelijk full colour op printen, ze zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en tevens Uv-bestendig met een krasbestendige lamineerlaag. Bovendien zijn ze in bijna elk denkbaar formaat en elke vorm beschikbaar, bijvoorbeeld op vel, handzame stroken of op rol. Om de kwaliteit te garanderen gebruikt Stickercompany bovendien voor verschillende toepassingen verschillende soorten lijm. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lijm die goed kan hechten op een ruwe ondergrond. Of lijm die perfect blijft plakken bij omstandigheden ver onder het nulpunt, of juist bij hitte. Benzinevaste stickers. Of krasvast. Om de sticker te beschermen  tegen huidzuren brengen we een UV laminaat aan: voor stickers die ook bij intensief gebruik kunnen beschadigen. Op basis van de wensen voor jouw bedrijf zorgen wij voor een speciale lijmformule. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit. Krijg die sticker maar eens los! Ook keuringsstickers laten drukken voor je bedrijf? Bekijk dan hier de mogelijkheden van Stickercompany!