Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Muurstickers

Wand- of muurstickers zorgen voor een uniek karakter van uw kantoor, werkruimte of praktijk. Wij produceren muurstickers op maat en brengen ze professioneel aan op elke locatie, wanneer u dat liever niet zelf doet. We kunnen zelfs meedenken over het design. De belijming passen we aan op de ondergrond. Daardoor is een lange levensduur gegarandeerd. Maar tijdelijke stickers voor op de muur zijn uiteraard ook mogelijk.

Verschillende soorten wandstickers

Muurstickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere wandsticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.muur belettering

Muur belettering is geschikt voor alle soorten wanden, muren en stenen oppervlakken. We gebruiken voor elk type muur het juiste materiaal en bijbehorende belijming. Onze signspecialisten brengen de belettering professioneel aan voor een kwalitatief eindresultaat.

muurstickers

Muurstickers zijn een originele manier van wanddecoratie. We hebben een groot assortiment fotomateriaal beschikbaar waaruit u voordelig een foto kiest. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte kwaliteit in beeld en print. Indien gewenst, plakken onze specialisten de visual op locatie.

fotobehang

Op maat gemaakt fotobehang kan uit één stuk geplakt worden. Zo hebben we al veel wanden, muren en panelen voorzien van een prachtig beeld.


Wat kosten muurstickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste prijs voor u.

Wat is de levertijd van muurstickers?

De muurstickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 9 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw muurstickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creëren, produceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur
Veel gestelde vragen
Blog
Contact