Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Muurstickers

Wand- of muurstickers zorgen voor een uniek karakter van uw kantoor, werkruimte of praktijk. Wij produceren muurstickers op maat en brengen ze professioneel aan op elke locatie, wanneer u dat liever niet zelf doet. We kunnen zelfs meedenken over het design. De belijming passen we aan op de ondergrond. Daardoor is een lange levensduur gegarandeerd. Maar tijdelijke stickers voor op de muur zijn uiteraard ook mogelijk.

Verschillende soorten wandstickers

Muurstickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere wandsticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.muur belettering

Muur belettering is geschikt voor alle soorten wanden, muren en stenen oppervlakken. We gebruiken voor elk type muur het juiste materiaal en bijbehorende belijming. Onze signspecialisten brengen de belettering professioneel aan voor een kwalitatief eindresultaat.

muurstickers

Muurstickers zijn een originele manier van wanddecoratie. We hebben een groot assortiment fotomateriaal beschikbaar waaruit u voordelig een foto kiest. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte kwaliteit in beeld en print. Indien gewenst, plakken onze specialisten de visual op locatie.

fotobehang

Op maat gemaakt fotobehang kan uit één stuk geplakt worden. Zo hebben we al veel wanden, muren en panelen voorzien van een prachtig beeld.
Veel gestelde vragen
Blog
Contact