Vloerstickers

Vloerstickers

Vloerstickers, dat zijn nog eens aandachtstrekkers! Deze stickers zijn dan ook perfect voor een originele actie of wanneer u uw logo op een opvallende manier onder de aandacht wilt brengen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een leuke manier van bewegwijzering door uw winkel, of een effectieve manier om het winkelend publiek op uw winkel, product of speciale actie te wijzen. De vloersticker kan door StickerCompany gemaakt worden voor zowel binnen- als buitengebruik. Uiteraard kunt u vloerstickers op een functionele manier gebruiken. Bijvoorbeeld voor bewegwijzering in het magazijn van uw winkel. Wat uw wensen ook zijn, de specialisten van StickerCompany kunnen het voor u produceren.

Vloerstickers laten maken bij StickerCompany

Vloerstickers zijn een zeer effectieve manier van marketing voor binnen en buiten. Wij bij StickerCompany kunnen de vloersticker op elke manier en in elke maat produceren en leveren. Hier onder vindt u een aantal voorbeelden van projecten die StickerCompany in het verleden heeft gerealiseerd. Wellicht heeft u zelf al een idee hoe uw ideale vloersticker er uit ziet, u heeft bijvoorbeeld al nagedacht over de grootte, het formaat en de kleuren. Misschien heeft u nog geen enkel idee. Ook geen probleem. Onze professionals hebben al ruim 25 jaar ervaring en kunnen u vakkundig bijstaan. Zij helpen u graag verder met uw vloersticker advies en ontwerp. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Hopelijk tot ziens!

Vraag offerte aan

Hieronder ziet u een aantal toepassingen van vloerstickers:

  • Vloersticker antislip

    Vloersticker antislip

    Vloerstickers  kunnen op elke manier en op maat geproduceerd worden door Stickecompany. Vloerstickers worden geleverd met de juiste antislip laminaat...

    Meer