Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
  • Offerte? Reactie binnen 2 uur
  • Bestickering op elke locatie
  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Uw idee, onze uitdaging
  • Al 40 jaar dé specialist

Vloerstickers


Buiten gebruik
Vloerstickers buiten dienen aan een aantal voorschriften te voldoen. Vloerstickers voor buiten gebruiken dienen op een speciale wijze worden... 
Klik voor meer informatie
Binnen gebruik
Vloerstickers zijn de beste eyecatchers, in retail op beurzen je komt ze overal tegen. Stickercompany produceert vloerstickers voor elke gelegenheid... 
Klik voor meer informatie

Vloerstickers, dat zijn nog eens aandachttrekkers! Deze stickers zijn dan ook perfect voor een originele actie. Ook wanneer u uw logo op een bijzondere manier tentoon wilt stellen is een sticker op de vloer een uitkomst. Of denk bijvoorbeeld eens aan een leuke manier van bewegwijzering door uw winkel.

Verschillende soorten stickers voor op de vloer

Stickers voor op de vloer vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere vloersticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.Wat kosten vloerstickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u.

Wat is de levertijd van vloerstickers?

De vloerstickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 7 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw vloerstickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creëren, produceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur
Veel gestelde vragen
Blog
Contact