Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Vloerstickers

Vloerstickers, dat zijn nog eens aandachttrekkers! Deze stickers zijn dan ook perfect voor een originele actie. Ook wanneer u uw logo op een bijzondere manier tentoon wilt stellen is een sticker op de vloer een uitkomst. Of denk bijvoorbeeld eens aan een leuke manier van bewegwijzering door uw winkel.

Verschillende soorten stickers voor op de vloer

Stickers voor op de vloer vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere vloersticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.buiten gebruik

Vloerstickers voor buitengebruik voldoen aan strenge eisen en worden op een speciale manier op de ondergrond aangebracht, zoals asfalt en beton. De sterke lijmsoorten vragen namelijk om extra aandacht. Onze specialisten kunnen u hierover adviseren.

binnen gebruik

Vloerstickers voor binnen gebruik zijn echte eyecatchers. In de retail op beurzen kom je ze overal tegen. Wij produceren stickers voor op de betonvloer, parket, tegelvloer en tapijt voor iedere gelegenheid of locatie. Samen kijken we naar de gewenste toepassing: tijdelijk of duurzaam bijvoorbeeld.
Veel gestelde vragen
Blog
Contact