Op kantoor, in uw horecagelegenheid of uw praktijkruimte. Een muursticker is op elke locatie een originele én slimme toevoeging. Bovendien kan een muursticker op bijna op elke ondergrond: muren, wanden, panelen, ramen, spiegels, deuren, tegels, steen en behang zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. En nóg een voordeel: muurstickers zijn leverbaar in zowel permanent, tijdelijk als afneembaar materiaal. Toe aan frisse inspiratie en een nieuwe look? Dan verwijder je de sticker en kies je eventueel gewoon voor een nieuw ontwerp. Ideaal! En daarom presenteert StickerCompany: vier slimme, zakelijke toepassingen voor muurstickers! Zakelijke toepassingen voor Muurstickers 1

1.   STIMULEER CREATIVITEIT OP DE WERKVLOER

De beste ideeën doe je op in een creatieve omgeving. Een out of the box omgeving. Een omgeving waarin je je ontspannend voelt. Een creatieve locatie nodigt uit om buiten de gebaande paden te denken en kan hierdoor helpen om een nieuw licht te werpen op bepaalde onderwerpen. Zo’n locatie lastig te vinden? Nee hoor. Niet als je zelf zorgt voor een prettige vergaderruimte. Saaie, witte muren? Uit den boze! Een goede start van een creatieve ruimte begint met.. juist, een muursticker! Wat dacht je van een prachtig boslandschap? Een tropisch strand? De ruimte? Een bijzondere neon print? Je kunt het zo gek niet bedenken, tegenwoordig kan (bijna) alles geprint worden!

2.   MAAK INDRUK OP BEZOEKERS EN GASTEN

De uitstraling van uw kantoorpand is belangrijk voor het maken van een goede (eerste) indruk! Wat wil je jouw klanten voor een gevoel mee geven? Wat is de uitstraling van jouw product hoe pas je je inrichting daarop aan? Een mooi aangekleed pand, dat aansluit op de identiteit van het bedrijf zorgt voor vertrouwen bij je klanten. Veel bedrijven denken dan allereerst aan bijvoorbeeld een mooie receptie en goede meubels. Echter vergeten ze het meest opvallende van het pand: de muren! Door het bevestigen van muurstickers – en dat kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het gebouw – valt het bedrijf direct op. Kies voor een trendy print bij een hip internetbedrijf. Een rustgevende print in een dokterspraktijk. Een vrolijke print in een kinderdagverblijf. Een smakelijke print in een restaurant. Maar ook zijn er volop mogelijkheden wanneer je het logo of signing op de muren wilt laten installeren.

3.   ZET MUURSTICKERS ALS STEMMINGMAKER IN

Je omgeving heeft invloed op je stemming. Bepaalde beelden, vormen en kleuren prikkelen de hersenen en beïnvloeden daarmee stemming én gedrag. Deze wetenschap kun je toepassen door slim muurstickers in te zetten. In een tandartsenpraktijk bijvoorbeeld kan een print van een natuurlijke omgeving ervoor zorgen dat patiënten meer ontspannen in de tandartsstoel zitten. Wil je juist een levendige energie? Felle kleuren op een muur kan zorgen voor een actiever publiek. Ideaal in bijvoorbeeld een concertzaal! Zakelijke toepassingen voor Muurstickers 2

4.   ORIGINELE PROMOTIE

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd op zoek naar manieren om je bedrijf op een originele manier te promoten. Heb je al wel eens gedacht aan muurstickers? Natuurlijk kun je ze op de voorgeven van het eigen pand plakken, maar wat dacht je bijvoorbeeld van muurstickers die geplaatst kunnen worden op muren in aantrekkelijke en drukke gebieden waar veel mensen langslopen? Een gemist kans om daar geen gebruik van te maken! Van opvaller tot subtiel top-of-mind blijven: het kan allemaal!

MEER WETEN?

Van muurfolie tot stickerbehang. Van geplaatst in banen tot geplakt uit één stuk: de mogelijkheden zijn eindeloos. Meer weten of heb je zelf ideeën? Neem gerust contact op. We bekijken graag wat er mogelijk is. Samen met de specialisten van StickerCompany kom je gegarandeerd tot een origineel ontwerp. Bovendien hoef je je als klant van StickerCompany niet druk te maken om de plaatsing van de muursticker. Wij komen graag langs om de sticker professioneel te plaatsen.