Ben jij als marketingmedewerker verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsfeest? Of ben je werkzaam bij een partij die zakelijke evenementen verzorgt? Dan heb jij vast al eens te maken gehad met het volgende: herbruikbare naambadges die na gebruik helaas niet allemaal worden ingeleverd of die schade aan de kleding van gasten veroorzaken. Zonde, van het geld én van je tijd. Gelukkig is er een alternatief: de textielsticker als badge. Wat dat precies zijn en wat de voordelen zijn van textiel als naambadge? Dat lees je in deze blogpost!

Onhandige badges: dat kan anders

Wie dacht dat naamplaatjes alleen op beurzen worden gespot, heeft het mis: ze worden gedragen op de borst van deelnemers aan talentenjachten en verkoopmedewerkers in de supermarkt, op de ruggen van hardlopers tijdens een marathon en ze worden gebruikt voor bezoekerspassen. Naambadges worden niet alleen voor veel verschillende gelegenheden gebruikt, de diversiteit aan soorten badges is enorm. Helaas ieder met een eigen nadeel: de badge met speldsluiting laat gaatjes achter in kleding, de metalen badge met magneetsluiting blijkt vaak niet krachtig genoeg en de variant met clip wordt door gebrek aan opties onderaan de blouse of trui gehangen… Kortom: dat kan anders!

De oplossing? Textielstickers als naambadge!

De oplossing voor deze ongemakken? Textielstickers! De naam zegt het eigenlijk al: textielstickers worden gemaakt van klevend vezelmateriaal zodat ze makkelijk blijven plakken op allerhande textiel zoals kleding, tapijten en andere stoffen. Niet te verwarren met normale stickers, zoals je die in de winkel koopt! Textielstickers hebben namelijk een speciale lijm waardoor ze beter hechten dan gewone. Daarnaast zijn lijmresten van normale stickers op je kleding of andere stoffen het laatste waar je op zit te wachten... Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat textielstickers de ideale vervangers zijn voor de traditionele kunststof of metalen naambadges. Dankzij deze stickers heb je nooit meer last van onhandige clips of spelden die gaatjes in je kleding achterlaten. En de mogelijkheden zijn eindeloos: zo kies je voor blanco vellen waar je zelf namen op schrijft of afdrukt of je gaat voor voorbedrukte textielstickers met iedere gewenste opdruk, zoals een bedrijfslogo. Daarnaast bepaal je zelf het formaat, het meest geschikte materiaal en het gewenste ontwerp. En last but not least: textielstickers zijn ook nog eens een betaalbaar alternatief! Benieuwd naar de voordelen van textielstickers als naambadges voor u? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!