Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Textielstickers

Textielstickers worden gemaakt van speciaal klevend vezelmateriaal zodat ze blijven plakken op kleding, stoffen, vloerbedekking, tapijten en alle andere (vezel)materialen. Textielstickers hebben een speciale lijm waardoor ze beter hechten dan gewone stickers. Bovendien is de textielsticker door deze lijm ook beter verwijderbaar en laat het materiaal daarbij geen lijmresten achter. Stickercompany produceert indien gewenst voor u op maat, maar we hebben uiteraard ook veel standaard formaten op A4 vellen beschikbaar. Dankzij onze voorraad kunnen wij deze snel leveren. Vraag er gerust naar bij één van onze sales medewerkers.

Textielstickers kopen bij Stickercompany
Textielstickers zijn gemakkelijk beschrijfbaar en ideaal te gebruiken als naambadge op bijvoorbeeld een beurs. Heeft u bijvoorbeeld een promotioneel evenement, dan kunt u bij ons ook een textielsticker kopen met een professionele uitstraling en met heldere kleuren en logo, waardoor u uw bedrijf kunt onderscheiden en op een positieve manier kunt opvallen.  Dat is een stuk gemakkelijker én goedkoper dan kleding bedrukken! Bovendien kunnen textielstickers in elke vorm en in elke maat. Onze materialen zijn verkrijgbaar in normale, lichte en zeer sterke belijming en zijn zeer flexibel. Onze specialisten maken in samenwerking met u een ontwerp dat de perfecte hechting heeft voor het oppervlak dat u wilt beplakken. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hieronder ziet u een aantal toepassingen van textielstickers:textielstickers op a4

Onze textielstickers op A4 zijn speciaal bedoeld als zelfklevende naambadges. De blanco A4 vellen zijn voorzien van voorgestanste textieletiketten in verschillende standaardformaten. Deze zijn door elke lasterprinter te beprinten en laten geen lijmresten achter op kleding. Wij leveren gratis een sjabloon aan waarmee u zelf de textielstickers kunt printen.

textielstickers op maat

Kleding bedrukken? Dat kan sneller en goedkoper! Namelijk met textielstickers op maat in elke gewenste vorm. Met deze tijdelijke toepassing laat je alle soorten stoffen opvallen.

textielstickers op tapijt

Textielstickers op tapijt hebben een speciale belijming. Ideaal voor op beurzen en tijdelijke evenementen. Naast op tapijt, kun je zo’n sticker ook op verschillende stoffen zoals vloerbedekking plakken.
Veel gestelde vragen
Blog
Contact