raamsticker 2 zijdig

Raamstickers

Beveiligingsbedrijven doen achter de schermen van bedrijfsterreinen en woonhuizen veel werk. Natuurlijk is het zaak om dit ook aan de buitenkant kenbaar te maken. Uit onderzoek blijkt immers dat raamstickers preventief werken. Inbrekers kiezen liever voor een pand dat níet extra beveiligd is door elektronica, een alarminstallatie en/of cameraregistratie. Speciaal voor alle beveiligingsbedrijven heeft StickerCompany deze maand een aanbieding met raamstickers. Stickers die perfect zichtbaar zijn op elk object, raam, deur en/of kozijn. Stickers om potentiële inbrekers af te schrikken. Stickers waarmee uw klanten gratis reclame maken voor uw bedrijf. Deze maand worden er geen aanvangs- en opmaakkosten berekend en krijgen bestellers een gratis set keurmerk beveiligingsstickers cadeau. Kies uit eenzijdige beveiligingsstickers om aan de binnen- of buitenkant te plakken, of uit dubbelzijdige raamstickers voor aan de binnenkant. Reclame maken was nog nooit zo makkelijk en aantrekkelijk; zowel voor uzelf als uw klanten. Klik hier voor de aanbieding.

Vinyl stickers

[caption id="attachment_3122" align="alignleft" width="394"]Beveiliging en Veiligheid logostickers op vel[/caption] We kennen allemaal de autovignetten die we nodig hebben om door Zwitserland te rijden. Elk jaar opnieuw. En voor elke auto een eigen sticker. Want even ‘om-stickeren’ is er niet bij. Dit komt door de unieke weedslit op de sticker: zodra geprobeerd wordt de sticker eraf te halen voor hergebruik, zal de sticker scheuren en is deze dus niet meer opnieuw te gebruiken. Dezelfde beveiliging is onder andere toegepast bij (eenmalige) parkeerstickers van vinyl. En als ‘verzegeling’ van computers. Zo’n sluit- of garantiezegel zorgt ervoor dat de apparatuur niet open gemaakt kan worden, zonder dat de garantie vervalt. StickerCompany maakt elke vinyl sticker op maat; in elke vorm, maat en belijming. Met of zonder slit.

Autostickers

Beveiliging en Veiligheid Veiligheid voorop. Maar het mag wat ons betreft ook achterop, of aan de zijkanten. Auto's, vrachtwagens, scooters, boten; elk voertuig wordt met de juiste belettering immers nóg zichtbaarder. En dit vergroot de veiligheid in het verkeer aanzienlijk. Zeker als het gaat om reflecterende stickers aan de zij- en/of achterkant van auto’s, aanhangwagens, of (op spatlappen van) vrachtwagens. En wat te denken van fluorescerende folie, waarmee StickerCompany in principe elke vorm, maat en kleur belettering autostickers kan maken. Voor een uniek én extra veilig accent, om nóg beter mee gezien te worden. Overdag, maar vooral in het donker!