Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Raamstickers

Vanzelfklevende raamfolie bepaalt de eerste indruk van je product, pand of ruimte. Een raamsticker draagt ook perfect bij aan uw reclamecampagne of salesevenement. U begrijpt het al: stickers voor op ramen maken is maatwerk. Wij hebben de kennis en kunde in huis om raambestickering, raamfolies en andere transparante klevende materialen speciaal voor u te produceren.

Verschillende soorten raambestickering

Stickers voor op het raam vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere raamsticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.binnenzijde plakkende raamstickers

Raambestickering aan de binnenkant van het raam, oftewel binnenzijde plakkende raamstickers, zijn makkelijk zelf aan te brengen. Ze worden zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geproduceerd voor veel verschillende toepassingen. Denk aan parkeerstickers voor op festivals, lidmaatschapstickers voor een vereniging of merkstickers voor de detailhandel.

buitenzijde plakkende raamstickers

Met buitenzijde plakkende raamstickers bereikt u het beste effect. Ze vallen namelijk écht op. Dit type raamfolie is in het wit of kleur beschikbaar in veel verschillende materialen. Zo communiceert u uw boodschap tijdelijk of langdurig aan de buitenkant van het raam.

raam belettering

Met raambelettering springt uw logo eruit in de omgeving. We creëren samen met u de perfecte toepassing. Daarnaast produceren we volledig zelf en realiseren onze eigen signmakers de raambelettering op locatie.

one way visions

One way visions staan beter bekend als gaatjesfolie. Gaatjesfolie is ideaal wanneer je mensen wel vanuit binnen naar buiten wilt laten kijken, maar niet andersom. Ook is het een efficiënte raamblindering tegen zonlicht. Ideaal voor etalageruiten, winkelcentra, kantoren en autoruiten.

dubbelzijdige raamsticker

Dubbelzijdige raamstickers zijn gemaakt van een niet-permanente klevende folie die op allebei de zijden bedrukt is. De folie schijnt niet door en is dus zowel aan de binnen- als de buitenzijde van het raam te plakken. We kunnen ze zelfs genummerd en per stuk variabel printen.

statisch hechtende raamstickers

Onze statisch hechtende raamstickers hebben geen lijmlaag. Ze hechten namelijk puur door de statische lading. Daardoor zijn ze ideaal voor autoramen, brillenglazen en spiegels bijvoorbeeld. We produceren dit type sticker in transpart en wit materiaal.
Veel gestelde vragen
Blog
Contact