Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Raamstickers

Vanzelfklevende raamfolie bepaalt de eerste indruk van je product, pand of ruimte. Een raamsticker draagt ook perfect bij aan uw reclamecampagne of salesevenement. U begrijpt het al: stickers voor op ramen maken is maatwerk. Wij hebben de kennis en kunde in huis om raambestickering, raamfolies en andere transparante klevende materialen speciaal voor u te produceren.

Verschillende soorten raambestickering

Stickers voor op het raam vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere raamsticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.



binnenzijde plakkende raamstickers

Raambestickering aan de binnenkant van het raam, oftewel binnenzijde plakkende raamstickers, zijn makkelijk zelf aan te brengen. Ze worden zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geproduceerd voor veel verschillende toepassingen. Denk aan parkeerstickers voor op festivals, lidmaatschapstickers voor een vereniging of merkstickers voor de detailhandel.

buitenzijde plakkende raamstickers

Met buitenzijde plakkende raamstickers bereikt u het beste effect. Ze vallen namelijk écht op. Dit type raamfolie is in het wit of kleur beschikbaar in veel verschillende materialen. Zo communiceert u uw boodschap tijdelijk of langdurig aan de buitenkant van het raam.

raam belettering

Met raambelettering springt uw logo eruit in de omgeving. We creëren samen met u de perfecte toepassing. Daarnaast produceren we volledig zelf en realiseren onze eigen signmakers de raambelettering op locatie.

one way visions

One way visions staan beter bekend als gaatjesfolie. Gaatjesfolie is ideaal wanneer je mensen wel vanuit binnen naar buiten wilt laten kijken, maar niet andersom. Ook is het een efficiënte raamblindering tegen zonlicht. Ideaal voor etalageruiten, winkelcentra, kantoren en autoruiten.

dubbelzijdige raamsticker

Dubbelzijdige raamstickers zijn gemaakt van een niet-permanente klevende folie die op allebei de zijden bedrukt is. De folie schijnt niet door en is dus zowel aan de binnen- als de buitenzijde van het raam te plakken. We kunnen ze zelfs genummerd en per stuk variabel printen.

statisch hechtende raamstickers

Onze statisch hechtende raamstickers hebben geen lijmlaag. Ze hechten namelijk puur door de statische lading. Daardoor zijn ze ideaal voor autoramen, brillenglazen en spiegels bijvoorbeeld. We produceren dit type sticker in transpart en wit materiaal.


Wat kosten raamstickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste prijs voor u.

Wat is de levertijd van raamstickers?

De raamstickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 9 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw raamstickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creëren, produceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur
Veel gestelde vragen
Blog
Contact