Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
  • Offerte? Reactie binnen 2 uur
  • Bestickering op elke locatie
  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Uw idee, onze uitdaging
  • Al 40 jaar dé specialist

Autostickers


Autostickers
Autostickers worden op maat gemaakt om herkend te worden. Laat zien waar je voor staat met je grootste mobiele visitekaartje. Stickercompany... 
Klik voor meer informatie
Belettering
Belettering is het eerste stap om te laten zien waar je voor staat, een www-adres, jouw  bedrijfsnaam en telefoonnummer. StickerCompany denkt mee in... 
Klik voor meer informatie
Carwrapping
  Auto’s inp(l)akken is couture voor professionals. Carwapping is professioneel inpakken van auto’s. Stickercompany pakt uit met... 
Klik voor meer informatie
Magneet stickers
Magneetstickers worden in elke vorm op maat geproduceerd door Stickecompany. Magneetstickers kunnen snel op elk metaal oppervlak aangebracht. Uw... 
Klik voor meer informatie

Auto stickers zijn een zeer efficiënte manier van marketing en reclame. Uw auto staat namelijk regelmatig waar uw doelgroep ook komt: op de parkeerplaats of in de file bijvoorbeeld. Zo creëert u praktisch overal contactmomenten met uw potentiële klant. Wist u dat we ook een bakfiets, scootmobiel, (cross)motor, jetski, boot of zelfs vliegtuig kunnen bestickeren?

Verschillende manieren van auto bestickeren

Auto stickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere auto sticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.Wat kosten autostickers?

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u.

Wat is de levertijd van autostickers?

De autostickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 7 dagen in huis.

Eerst zien, dan plakken?

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratis sample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Advies nodig over stickers?

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Hulp nodig bij het plakken?

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw autostickers? Bekijk dan eens onze stickerwijzer met handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Laat u inspireren op ons blog

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eens ons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

  • Creëren, produceren en realiseren in eigen huis
  • Unieke mix van creativiteit en vakmanschap
  • Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur
Veel gestelde vragen
Blog
Contact