Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Vinyl stickers

Vinyl stickers kun je overal plakken. Een vinyl sticker is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van vinylmateriaal. Deze vanzelfklevende oplossingen zijn los gestanst, gesneden of op vel in verschillende vormen te bestellen. Elke vinyl sticker wordt bij StickerCompany bedrukt met duurzame inkt. Daardoor zijn ze water-, wind- en weerbestendig. Door de hoge kwaliteit blijven kleuren er jarenlang evengoed uitzien als net na het plakken. Bovendien zijn ze krasbestendig en met permanente superhechtende of non-permanente afneembare belijming verkrijgbaar.

Stickers voor buiten

Een vinyl sticker is perfect voor buitengebruik. Door het gebruik van duurzame inkt zijn ze namelijk waterbestendig. Ze worden daarom ook wel eens buitenstickers genoemd. Dit type sticker kan namelijk tegen een stootje. Maar binnen zijn ze uiteraard ook uitstekend te gebruiken.

Verschillende soorten vinyl stickers

Vinyl stickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar bijna iedere vinyl sticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.vinyl stickers

Vinyl stickers kun je overal plakken. Een vinyl sticker is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van vinylmateriaal. Deze vanzelfklevende oplossingen zijn los gestanst, gesneden of op vel in verschillende vormen te bestellen.

keuringsstickers

Keuringsstickers helpen betrouwbaar gereedschap op de bouw te garanderen. Krijg je te maken met NEN- en VCA-normen? Voer je werkzaamheden uit met een verhoogd risico? Dan straalt jouw bedrijf vertrouwen uit met keuringsstickers op maat. Keuring is onderscheiden in kwaliteit.

snijteksten

Snijteksten zijn de meest gebruikelijke soort reclame. Het computergestuurd snijden van letters en logo’s is daardoor al jarenlang de basis van de signindustrie. Wij hebben een zeer ruim assortiment snijfolies voor alle toepassingen en in alle kleuren. Zo zorgen we dat u snel vindbaar wordt.

garantiezegel / sluitzegel

Er zijn verschillende soorten garantiezegels, zoals een sluitzegel of een ‘goedgekeurd tot …’ zegel. De vanzelfklevende zegels worden gemaakt uit UDV-materiaal dat bijzonder goed kleeft en zeer moeilijk te verwijderen is. Beveilig elk apparaat of elke verpakking met een kwalitatieve sluitzegel.

barcode sticker of nummering

Met de nieuwste software produceren we barcode stickers op elk materiaal. Voorzien van een unieke nummering, barcode, QR-code of zelfs een AR-code. Je bestelt ze op rol, op vel, los of in iedere vorm naar keuze.

budget stickers

Onze budget stickers zijn verkrijgbaar in 4 vormen: rond, vierkant, rechthoekig en ovaal. Doordat ze in standaardformaten worden geproduceerd, zijn ze goedkoper dan een sticker op maat. Een budget sticker bestel je vanaf 100 stuks.
Veel gestelde vragen
Blog
Contact